Αγαπητά μας μέλη,

Με χαρά σας καλούμε στην Ημερίδα του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας το Σάββατο 17/10/2015 και ώρα 17:30 (Αμπελόκηποι Μακρυνίτσας 16, 2ος όροφος).

Κύριο μέλημά μας είναι η ενημέρωση για ζητήματα σχετικά με τα ΚΕΠΑ και την ΠΡΟΝΟΙΑ.  Δύο φορείς που αφορούν κάθε έναν και κάθε μια από εσάς  και με τους οποίους έρχεστε αντιμέτωποι πολύ συχνά. Ποια είναι τα δικαιώματά σας; Τι πρέπει να προσέξετε; Ποιες είναι οι μικρές εκείνες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσουμε να διευκρινίσουμε. Πέρα, όμως, από την ενημέρωση πολύ σημαντική είναι και η κατάθεση των δικών σας  προβληματισμών και βιωμάτων, ώστε ο κάθε ένας να προσθέσει μια χρήσιμη πληροφορία για τους υπόλοιπους.

Εξέχουσας σημασίας θα είναι και η αναφορά της προέδρου του συλλόγου μας κυρίας Φρυσίρας Έλενας, σχετική με τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την αναγνώριση των σπάνιων παθήσεων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Έλενα Φρυσίρα

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ  ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ με (EMAIL H ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΩΡΕΣ 13:30 με 16:30)